Muchakova | Date: Saturday, 03.09.2011, 14:17 | Message # 1 |
dandelion wine
Group: Админ
Status: Offline
| ПЪЛНОМОЩНО
Долуподписаният/ата………………………………………………………………......................................., от гр…………………………………………………….., с ЕГН:……………….. , с л.к. №………………….., издадена на………………… от МВР гр………………………………………., настоящ адрес: гр./с……………………………………………., обл………………………………………..., ул……………………………………………………………………… , № ……., вх..……., ет. ……., ап…….
УПЪЛНОМОЩАВАМ: …………………………………………………………………………………………......................................., от гр…………………………………………………….., с ЕГН:……………….. , с л.к. №………………….., издадена на………………… от МВР гр………………………………………., настоящ адрес: гр./с……………………………………………., обл………………………………………..., ул……………………………………………………………………… , № ……., вх..……., ет. ……., ап…….
СЪС СЛЕДНИТЕ ПРАВА:
Да управлява в страната и чужбина притежавания от мен лек автомобил марка - ……………………………………………., модел - ………………………………………………….., рама - ……………………………………………..., двигател - ………………………………………………., с държавен рег. № ………………………………. Да продаде, на когото намери за добре при цена и условия, каквито той/тя прецени гореописания автомобил. Да ме представлява пред КАТ, ДАИ във връзка с експлоатацията на гореописаното МПС. Да ме представлява пред всякакви застрахователни органи във връзка със застраховането на автомобила, получаване на застрахователни премии и всякакви други дейности, както и да ме подписва на всички документи във връзка с посочените правомощия.
Пълномощното е със/без срок ………………………….
………………….год. УПЪЛНОМОЩИТЕЛ:…………………………. гр………………………………..
Материалът е публикуван от Веста Консулт- Изберете Качеството!
|
|
| |